ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje

//ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje2017-09-19T14:45:55+00:00

ServiceBook, het digitale onderhoudsboekje

Het serviceboekje van nu

Een onderhoudsboekje van de auto is een belangrijk document voor de consument waarin de onderhoudshistorie van de auto staat. Hierin schrijft de garage met de hand welk onderhoud of welke reparatie is uitgevoerd en de plaats en datum.

Daarnaast bewaren sommige mensen losse papieren rekeningen van de auto, omdat deze informatie niet in het onderhoudsboekje verwerkt kan worden. Deze informatie is nu via Garage Boersma ook te verkrijgen in een handige App!

Servicebook

Tegenwoordig kan namelijk het onderhoud van uw auto ingevuld worden in een digitaal onderhoudsboekje. ServiceBook is het digitale onderhoudsboekje dat de automobilist het gemak van het papieren onderhoudsboekje aanbiedt met het comfort van nu.

Digitaal vullen

In ServiceBook wordt de informatie over onderhoud en reparatie door autobedrijven digitaal ingevuld. De autobezitter kan aan de hand van ServiceBook bewijzen dat de auto volgens fabrieksvoorschriften is onderhouden. Ideaal als de auto verkocht moet worden. Bij verkoop van de auto verhuist de informatie in ServiceBook naar de nieuwe eigenaar.

Compleet overzicht altijd bij de hand

Het voordeel voor u is dat het bestaande serviceboekje in een digitale vorm een compleet dossier wordt. Daardoor is er een duidelijk beeld van het onderhoud. De ServiceBook app is te verkrijgen bij Carteam Garage Boersma.

ServiceBook heeft voor alle populaire mobiele platformen een app. Naast de Android app is er een iPhone app. ServiceBook-apps zijn geheel gratis te downloaden en bevatten geen reclame of advertenties.

Download de Android-app
Download de iPhone-app

Zo werkt ServiceBook

  • ServiceBook account wordt enkel verstrekt door autobedrijven.
  • Wanneer u in het bezit bent van een ServiceBook account dan kunt u via uw mobiele toestel de ServiceBook-app downloaden.
  • Ga dan op uw smartphone naar de App/Play Store, zoek op ‘ServiceBook’ en installeer de app.
  • U logt in met uw mailadres en wachtwoord. E-mail of wachtwoord kwijt? Via Mijn Auto vraagt u deze op.

Uw privacy instellingen

Pas uw privacy instellingen aan of bekijk onze privacyverklaring.

Privacyverklaring. | Sluiten.
Instellingen