Geen stress, geen zorgen

Met het auto onderhoud plan ben je veilig! Voor een vast bedrag per maand van onderhoud verzekerd.

Auto Onderhoud Plan

Voor een vast bedrag per maand van onderhoud verzekerd!

Wat is inclusief?

Voor het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan betaalt u maandelijks een bedrag dat specifiek op uw auto en het aantal gereden kilometers per jaar is gebaseerd.

Daarvoor krijgt u altijd onderhoud volgens de voorschriften die de fabriek hanteert. U betaalt dus nooit te veel. Omdat uw auto in een goede staat verkeert, krijgt u ook nog eens 24/7 pechhulp in heel Europa. Een prettig vertrouwd gevoel.

Hoe werkt het?

Garage Boersma zorgt ervoor dat de apk-keuring jaarlijks wordt uitgevoerd. Hierover hoeft u zich niet druk te maken. Tevens wordt uw auto zowel voor de zomer als de winter gecontroleerd.

Wanneer de exterieurverlichting kapot is of mijn olie-, koel- en / of ruitenwisservloeistof dient te worden bijgevuld, rijdt u bij Garage Boersma  langs. En bij controle of reparatie staat een leenauto voor u klaar. U kunt, indien nodig, zelfs van de haal- en brengservice gebruik maken. Deze complete service ontvangt u voor slechts een paar tientjes per maand!

Wat is inclusief?

 • Grote beurt en kleine beurt
 • Apk-keuring incl. roetmeting /4-gastest
 • Pechhulp
 • Zomer- en wintercheck
 • Defecte exterieurverlichting vervangen
 • Tussentijds bijvullen vloeistoffen (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof)
 • Vervangend vervoer
 • Haal- en brengservice

Wat is exclusief?

 • Vervanging van slijtagedelen
 • Schade
 • Distributieriemen
 • Banden
 • Led- en xenon verlichting
 • Reparaties en/of vervangingen door derden

Hoe kan het onderhoudsplan voor mij zo voordelig zijn?

 • Omdat het onderhoud van uw auto goed en regelmatig wordt uitgevoerd, wordt op de kosten voor pechhulp fors bespaard.
 • Omdat ervaren eerste monteurs efficiënt aan uw auto werken, wordt op uren bespaard.
 • Omdat Auto Onderhoud Plan voor u een laag uurtarief hanteert.
 • Omdat het aantal deelnemende auto’s bekend is, kunnen de te gebruiken onderdelen groot worden ingekocht. Het geeft ons de mogelijkheid snel te anticiperen, waardoor we kosten voor u kunnen besparen.
 • Omdat het onder andere met automatische incasso werkt, zijn er weinig tot geen overheadkosten.
 • Omdat er weinig geld aan adverteren wordt besteedt.

Veel gestelde vragen over de airco onderhoud

Ja, de fabrieksgarantie van uw auto blijft volledig gehandhaafd. Uw auto wordt volgens de eisen van de fabrikant onderhouden en er worden auto-onderdelen van goede kwaliteit gebruikt. Indien nodig handelen wij voor u de garantieformaliteiten af. Hierdoor hoeft u niet onnodig heen en weer te reizen. Alles geschiedt volgens de Europese richtlijnen.

De pechhulp wordt door AA-Team geleverd. AA-Team is geen verzekeraar maar een zelfstandige en onafhankelijk onderneming die bij pech en berging bemiddelt. AA-Team onderscheidt zich van de concurrentie door met lokale ondernemers zowel een landelijk als een Europees netwerk te creëren. In sommige gevallen kiest het autobedrijf voor een andere pechhulpdienstverlener, zoals Carteam of Bovag. Het autobedrijf waar u bent aangesloten maakt u dit kenbaar. Voor de voorwaarden kunt u bij het autobedrijf of de desbetreffende pechhulpdienstverlener terecht.

De autogarages die bij Auto Onderhoud Plan zijn aangesloten, hierna Auto Onderhoud Plan Partner, nemen auto’s in onderhoud tegen een vooraf afgesproken vaste prijs zoals op de website van Auto Onderhoud Plan staat vermeld. U maakt een keuze bij welke aangesloten Auto Onderhoud Plan Partner u het onderhoudsplan voor uw auto onderbrengt. Met deze Auto Onderhoud Plan Partner sluit u een overeenkomst af.

U kunt onbeperkt aan Auto Onderhoud Plan deelnemen. Het eerste jaar is een vast gegeven en wordt daarna per jaar verlengd. U heeft de mogelijkheid het abonnement op het onderhoudsplan op elk moment te beëindigen. De gemaakte kosten worden dan van uw betalingen afgetrokken. Indien u een negatief saldo heeft, vult u het tekort aan. Echter, u betaalt nooit meer dan de maandbedragen van één jaar tezamen.

Maandelijks wordt de bijdrage voor het onderhoudsplan middels automatische incasso verrekend. De maandbijdrage wordt in de eerste week van iedere maand door de autogarage, waar u het onderhoudsplan heeft afgesloten, geïncasseerd.

In de eerste maand van deelname aan Auto Onderhoud Plan kan de bijdrage afwijken van het vastgestelde maandbedrag. De bijdrage wordt maandelijks door Auto Onderhoud Plan geïncasseerd. U betaalt altijd een maand vooruit. Indien uw aanmelding voor het onderhoudsplan in een lopende maand plaatsvindt, wordt de maandbijdrage, vanaf het moment van deelname en de volgende maand, in de eerstvolgende incassoperiode met terugwerkende kracht in rekening gebracht. Voorbeeld: Een aanmelding voor het onderhoudsplan vindt bij Auto Onderhoud Plan op de vijfde van de maand plaats. In de eerstvolgende maand wordt met terugwerkende kracht het moment van deelname aan Auto Onderhoud Plan, in dit geval vanaf de vijfde tot en met het eind van de maand, tezamen met de lopende maand geïncasseerd.

U kunt uw onderhoudsplan maandelijks opzeggen. Op het moment van beëindiging wordt gekeken welke onderhoudskosten wij voor uw auto hebben gemaakt en wat u aan maandelijkse bijdragen heeft betaald. Indien het saldo negatief is, vult u het te weinig betaalde aan. U betaalt nooit meer bij dan de gemaakte kosten en het maximaal aan maandtermijnen van het lopende abonnementsjaar.

Het onderhoudsplan wordt naar uw nieuwe auto overgezet. Vervolgens nemen wij contact met u op om de voorwaarden met u te bespreken. Tevens kunt u ervoor kiezen het onderhoudsplan te laten beëindigen.

Vooralsnog kunt u de inloggegevens gebruiken op het moment dat u een tweede auto wenst aan te melden. In het bestelmenu waar u uw NAW-gegevens invult, staat bovenaan de volgende tekst: "Al klant bij Auto Onderhoud Plan? Log dan hier in met uw e-mailadres en wachtwoord."

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Garage Boersma in Winsum betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf garage Boersma houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf garage Boersma is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.

Auto Onderhoud Plan

Voor een vast bedrag per maand verzekerd van goed onderhoud.

Voor het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan bij Garage Boersma betaalt u maandelijks een bedrag dat specifiek op uw auto en het aantal gereden kilometers per jaar is gebaseerd.