Service

Service staat bij Garage Boersma hoog in het vaandel! Wij doen er dan ook alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. 

Pechhulp bij pech onderweg

Wanneer u met pech langs de kant van de weg staat is goede hulp geboden, om u weer snel op weg te helpen. Met de AA team pechhulp kunt u, net als ruim 70.000 andere Nederlandse automobilisten, op elk moment van de dag overal in Nederland of Europa rekenen op die adequate en snelle hulp. En dat is een geruststellend gevoel!

Trekhaak met montage

Een trekhaak op uw auto is altijd handig. Natuurlijk voor de caravan of vouwwagen bij de vakantie. Maar ook voor het aankoppelen van een aanhanger of voor een fietsendrager.

Welke soort trekhaak u ook kiest, Garage Boersma monteert uitsluitend 1e kwaliteit trekhaken, o.a. van Bosal en Brink, die goedgekeurd zijn voor uw auto.

Vervangend vervoer bij auto onderhoud of reparatie

Woont u, zoals de onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Meer informatie

Elektrisch rijden op een rijtje

Elektrisch rijden is regelmatig in het nieuws. Maar wist u dat er verschillende soorten elektrisch rijden bestaan? Wij zetten de verschillende vormen van elektrisch rijden hieronder voor u op een rijtje.

Behoud fabrieksgarantie bij Garage Boersma

Ieder autobedrijf mag volgens de Europese wetten onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto, zonder dat hierbij de fabrieksgarantie vervalt. Dit geldt natuurlijk alleen als het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. De Europese wet bepaalt mede dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s.

Garage Boersma is voorzien van deze informatie door middel van een computerprogramma. Hiermee voert Garage Boersma onderhoud uit aan uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en behoudt u uw fabrieksgarantie op uw auto.

Meer informatie