Behoud van fabrieksgarantie bij Garage Boersma

Garage Boersma staat voor service en kwaliteit. Garage Boersma werkt volgens fabrieksvoorschriften waardoor de fabrieksgarantie behouden blijft.

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Ieder autobedrijf mag volgens de Europese wetten onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto, zonder dat hierbij de fabrieksgarantie vervalt. Dit geldt natuurlijk alleen als het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. De Europese wet bepaalt mede dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s.

Garage Boersma is voorzien van deze informatie door middel van een computerprogramma. Hiermee voert Garage Boersma onderhoud uit aan uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en behoudt u uw fabrieksgarantie op uw auto.

Garage Boersma werkt volgens de voorschriften met kwaliteitsonderdelen

Door middel van de juiste apparatuur en software is Garage Boersma voorzien van de nodige informatie betreffende de gemonteerde onderdelen en technieken van uw auto. Doordat wij aan de hand van de fabrieksvoorschriften onderhoud uitvoeren, wordt de fabrieksgarantie van uw auto behouden. Hierdoor bent u dus niet verplicht om naar de dealer te gaan, maar kunt u zelf bepalen bij welke garage u uw auto graag in onderhoud heeft.

Bij Garage Boersma monteren wij volgens de fabrieksvoorschriften, altijd originele onderdelen of A-merk onderdelen die gelijk zijn aan originele onderdelen. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen en A-merk onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt.

Bent u in het bezit van een auto met fabrieksgarantie? Komt u gerust langs bij Garage Boersma, want uw garantie blijft behouden!

Behoud uw fabrieksgarantie bij Garage Boersma

Waar u uw auto ook heeft gekocht, bij Garage Boersma behoudt u uw fabrieksgarantie bij onderhoud en reparatie. Deze garantie bieden wij omdat:

  • Wij volgens de Europese wetten werken

  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen

  • Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Garage Boersma in Winsum betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf garage Boersma houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf garage Boersma is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.

Auto Onderhoud Plan

Voor een vast bedrag per maand verzekerd van goed onderhoud.

Voor het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan bij Garage Boersma betaalt u maandelijks een bedrag dat specifiek op uw auto en het aantal gereden kilometers per jaar is gebaseerd.

Lees meer over het Auto Onderhoud Plan